Matbaa Malzeme Bilimi kitabı KASAD Üyelerine % 20 indirimli | 04/11/2014

KASAD bursuyla doktora üstü araştırmacı olarak iki yıl süreyle Almanya Bergische Universitaet Wuppertal'de eğitim gören Doç. Dr. Cem Aydemir ve Yrd. Doç. Dr. Cem Özakhun'un MATBAA MALZEME BİLİMİ kitabı yayınlandı

Matbaacıların mevcut kaynakları tam ve verimli kullanmaları son derece önemlidir. Verimli ve kaliteli baskı sonucuna ulaşılabilmesi ancak baskı sürecinde kullanılacak malzemelerin yapısal özellikleri ve etkileşimlerinin iyi bilinmesi ile sağlanabilir.

Kitap, matbaacılıkta kullanılan ve matbaacının bilmesi gereken malzeme bilgilerini, basım sırasında kullanılan malzemelerin kimyasal, fiziksel ve teknik özelliklerini içermektedir. Bu eserde temel olarak baskı materyalleri, mürekkepler, üst vernikler, yapıştırıcılar, baskı kimyasalları ve diğer tamamlayıcı malzemelerin baskı kalitesi, üretim ve verimli çalışma üzerindeki etkileri ele alınmıştır.

Eserin öğrencilerimize, akademisyenlere, üniversite camiasına ve sektörümüze faydalı olmasını dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Cem Özakhun                                         Doç. Dr. Cem Aydemir

NOT: Kitabı almak isteyen üyelerimizin  KASAD Genel Sekreterliğine e-mail ile müracaat etmeleri rica olunur.

E-Mail: gensek@kasad.org.tr