Karton Ambalaj Semineri | 08/03/2017

KASAD Ailemizin harika bir dayanışmasıtla gerçekleştirilen seminerimize 91 kişilik rekor katılım oldu. * Üyemiz SEKAMSAN firması Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Erdoğan'ın sponsorluğu ve açılış konuşması, Caner Yüksel'in sunumu, Gökhan Yılmaz'ın organizasyonu, * Üyemiz TOYO Firması Genel Müdürü Yakup Benli'nin firmasının eğitimci desteği ve değerli konuşması, konuşmacıları Dr.Ronny Borms, Rukiye Kıter ve Koray Yıldırım'ın güzel sunumları, * Üyemiz HEIDELBERG firması Genel Müdürü Faruk Ekinci'nin eğitimci desteği, konuşmacıları Tolgahan Toskaya ve Özkan Hangişi'nin güzel sunumları, * KASAD Genel Sekreteri Erol Gül'ün güzel sunumları, * Ve tabii ki katılımları ve destekleriyle bizlere güç veren KASAD ailemizin değerli çalışanlarının etkin katılımları ile dolu dolu, son derece renkli faydalı bir gün etkilik oldu. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese ve desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz KASAD Yönetim Kurulu Başkanı Alican Duran ve Yönetim Kurulumuz üyelerine sonsuz teşekkürler.