Fineks (Kotkamills) Tanıtım Toplantısı | 22/11/2016

Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen tanıtım toplantısında Fineks firması, KASAD üyelerine temsilcisi olduğu Kotkamills firmasının tanıtımını yapmıştır. Fineks; 30 yılı aşkın süredir Avrupa’dan seçkin kağıt ve karton üreticisi firmaların Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Bu üreticiler arasında hem sürümü yüksek kağıtlar hem de spesifik kullanım yerleri olan özel ürünler vardır.(www.fineks.com). Toplantıda özellikle Fineks firmasının Türkiye temsilcisi olduğu Kotkamills tanıtımıştır. Kotkamills, Finlandiya’da yeni yaptığı € 150 milyon yatırımla, Bristol Karton üretiminde Avrupalı 3 büyük arasında şimdiden yerini almıştır. Üretilen kaliteler GC1 GC2 bristol kartonlar ve özel bir bariyere sahip gıda ambalaj ve bardak kartonlarıdır. Yeni teknoloji ile üretilen bu bariyerli kartonların en önemli özelliği doğrudan geri dönüşüm özelliğine sahip olmasıdır. (www.kotkamills.com). Toplantı, Swissotel Günaydın Restaurant'ta yenilen yemekle devam etmiştir. Etkinliğin fotoğraflarını "Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği" Facebook sayfasında bulabilirsiniz. Facebook sayfamıza Web Sitemizin sağ üst köşesinde bulunan "F" ikonuna tıklayarak erişebilirsiniz.