Drupa 2016 fuarı gezi organizasyonu | 01/06/2016

Derneğimiz, sektörümüz için çok önemli olan Drupa 2016 fuarı için bir gezi organizasyonu düzenlemiştir. 31 Mayıs-10 Haziran 2016 tarihlerinde Almanya'nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşecek bu fuara ramazan tarihleri de dikkate alınarak 01 Haziran gidiş, 4 Haziran dönüş olmak üzere 3 gece 4 gün sürecek gezimize üyelerimiz büyük ilgi gösterdi.

Üyelerimiz fuarda yenilikleri görüp işletmenizi geliştirecek ticari ilişkiler gerçekleştirirken, otel-fuar alanı-restaurant transferlerinde üyelerimiz o günün kazanımlarını birbirleriyle paylaşarak, akşamları ise hep beraber yörenin en iyi restaurantlarında güzel eğlenceli bir yemek eşliğinde o günün değerlendirmesini yapıp hep birlikte keyifli saatler geçirme imkanı buldular.

Drupa ziyaretinde çekilen fotoğtaflara "Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği" Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. (Web Sitemiz'in sağ üst köşesinde bulunan Facebook ikonuna tıklayarak erişebilirsiniz)

Drupa 2016 Fuarı Konaklama Bilgileri İçin Lütfen Tıklayınız...