CNR Ambalaj İstanbul Fuarı | 24/05/2017

CNR Ambalaj İstanbul Fuarı

CNR Holding bünyesindeki İstanbul Fuarcılık A.Ş, tarafından düzenlenecek olan ve KOSGEB  destekli CNR Ambalaj İstanbul Fuarı, 20-23 Eylül tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını açıyor. CNR Food İstanbul Fuarı ve CNR EDT ile eşzamanlı düzenlenecek olan bu büyük organizasyon ile gıda sektörünün tüm birimleri tek bir adreste toplanıyor. CNR Ambalaj İstanbul Fuarı, 20 bin metrekare alanda 1000’e yakın markanın katılımıyla 20 bin profesyoneli ağırlaması hedefleniyor. CNR Ambalaj İstanbul Fuarı, uluslararası pazarda ambalaj sektörünün ürünlerine değer katacak yenilikçi, güvenilir, yüksek kalitede çözümler üreterek rekabet gücünün artmasına olanak tanıyacaktır. Katılımcı firmaların yüksek ihracat hacimlerine ulaşması için organize edilen fuarın uluslararası tanıtım faaliyetleri, CNR Holding'in profesyonel ekibi tarafından yürütülmektedir. - See more at: http://www.kasad.org.tr/basin-odasi/duyurular/cnr-ambalaj-i-stanbul-fuari-tanitim-toplantisi/#sthash.CMgI0P0m.dpuf